Utskrift

Rosenholm

.

Rosenholm er den eldste avdelingen vår.

Her har vi vært i mange år og det er her vi har hovedbasen vår. På Rosenholm er det et stort kursmiljø med mange hunder og mange instruktører.

De fleste av kursene våre har utgangspunkt i parkeringsplassen på Rosenholm stasjon, bare 12 minutter fra Oslo sentrum, 20 minutter fra Skøyen – og ikke langt fra Ski – veldig sentralt med andre ord.

Plassen har gode parkeringsmuligheter, lett tilgjengelighet, og passe med miljøforstyrrelser. Det måkes for snø om vinteren og det er ikke veldig langt til nærmeste do. Vi har blitt veldig glad i plassen, som vi nå kaller for ’vår’.

Som et ledd i miljøtreningen og for å gi deg som hundeeier førstehånds informasjon om førstehjelp og forebyggende helsearbeid på hunden din , så har alle valpene på valpekursene våre en kveld hos ”doktor’n”

Vi er da hos en av våre samarbeidspartnere i nærområdet, Nordstrand Dyreklinikk eller Kolbotn Dyreklinikk, der veterinærene sørger for at valpen og du får en fin opplevelse på dyreklinikken.

Slik kommer du deg til Din Beste Venn hundekurs på Rosenholm stasjon:

Med tog til Rosenholm: Lokaltog til/fra Ski, og vips så er du på treningsplassen vår. (Hvem andre kan skryte av at til og med toget stopper på trenigsplassen?)

Med bil: Fra E18: avkjøring Mastemyr/Kolbotn, følg veien mot Kolbotn til du har en Shell-stasjon på venstre side og ta av der. Du er nå i Rosenholmveien og har ikke langt igjen. Du passerer IBM og får like etterpå en stor parkeringsplass på høyre hånd – der er det. Sving inn på plassen, parker bilen og kom til oss!

Fra E6 (Europaveien) avkjøring Bjørndal, følg skilting mot Hauketo, deretter Holmlia. Kjør forbi Holmlia senter og togstasjon og fortsett til du får en Esso-stasjon på venstre hånd. Ta deretter første vei til venstre. Dette er Rosenholmveien. Fortsett til du ser et stort skilt med Rosenholm innfartsparkering. Der er det. (Kommer du til IBM, ja så har du kjørt for langt – snu sporenstreks og kom tilbake – vi savner deg...)