Utskrift

Karoline Måseide Thomassen

.

ID1A1049 1Karoline har vært hundeinstruktør i Din Beste Venn siden 2016, og holder valpekurs i Ski. Hun driver også Din Beste Venns butikk på Hauketo.

Karoline har alltid vært langt over middels glad i dyr, og er spesielt interessert i hund og hest. Hun er oppvokst med border collie, og har i dag Ylva, en hvit gjeterhund. Sammen har de deltatt på flere kurs, og har drevet med agility, lydighet og triksetrening. I dag er det hovedsakelig rallylydighet som gjelder.

Hun er opptatt av at hund og eier skal ha forståelse for hverandre, slik at man kan ha det gøy sammen og bli inspirert til å trene videre sammen. Hun ønsker å gi kursdeltakerne sine verktøyene de trenger slik at de kan fortsette å trene og ha det gøy sammen ved bruk av positiv forsterkning.

Karoline har alltid et ønske om å lære mer og holde seg oppdatert på hund, og i tillegg til å delta på kurs når hun har mulighet, holder hun på å utdanne seg til å bli atferdskonsulent på hund ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. Dette er en kursserie som tar for seg bla. etologi, læringsteori, atferdsproblemer og nevropsykologi for å nevne noe.