Utskrift

Freestylekurs

.

Freestylekurset er det tredje kurset i rekken av de kreative kursene hos Din Beste Venn. Dette kurset er derfor for de som er litt «bitt av basillen» og ønsker å lære mer om hundesporten freestyle, triks og koreografi. Kurset passer både for de som ønsker å konkurrere i grenen, for de som ønsker å holde oppvisninger, eller for de som bare ønsker å trene videre med triks og kreativitet sammen med hunden sin. Gøy har vi det uansett!

Hovedmålet for kurset er å bedre samarbeidet mellom hund og fører gjennom morsomme øvelser og positiv trening, som igjen vil inspirere til videre aktivisering av hunden.

Freestyle er en relativt ny hundesport i Norge, som går ut på å sette sammen et fritt lydighetsprogram med triks til musikk. Dette er en fascinerende blanding av lydighet, kreativitet og musikk. Programmet skal vise ekvipasjenes samarbeid og gledesfylte relasjon, og skal utgjøre en spennende og kreativ oppvisning som er underholdene for så vel publikum som for fører og hund.

Freestyle er en hundesport som passer alle hunderaser og førere i alle aldre. Eventuelle begrensninger for hund eller fører kan man ta hensyn til i sitt egenkomponert koreografi. Ett av våre motto er; ha det moro med den hunden du har – så dette er nok en grunn til at kurset passer inn i kursporteføljen vår.

På kurset vektlegger vi gode og forskjellige treningsmetoder. Vi vil blant annet lære inn øvelser ved hjelp av target stick og musematte. På freestylekurset bygger vi på de grunnleggende øvelsene fra de foregående kursene, lærer inn nye og vanskeligere momenter, jobber på avstand, jobber med hvordan man finner rett musikk og koreograferer til musikken. Vi vil jobbe med rekvisitter, konkurransetrening og miljøtrening ved at vi variere kurssted. Det vil bli lagt vekt på utvikling av både hund og fører. Dersom en ekvipasje allerede kan noen av øvelsene som vil bli gjennomgått, vil det bli tilrettelagt for andre momenter. Ikke minst vil vi ha det gøy sammen med hunden, og fortsette å bygge videre på det gode samarbeidet mellom hund og fører.

Av forkunnskaper kreves det at du er fortrolig med å trene med hund uten kobbel, og at dere har et grunnleggende godt samarbeid og kontakt. For å delta på freestylekurset må du ha gjennomført kurset vårt i kreativ lydighet til musikk, eller tilsvarende kurs.

Freestyle er for de som enten ønsker en annerledes aktivitet sammen med hunden sin eller for de som ønsker en avveksling til vanlig lydighet, eller rett og slett en alternativ aktiviseringsform for hunden. Freestyletrening vil ofte bidra til bedret kontakt mellom fører og hund, samt øke hundens motivasjon for trening og bidra til økt kreativitet.

Varighet: Kurset går over 6 kvelder á 1,75 time, èn kveld pr uke. Kurskveldene er lagt opp til at vi veksler mellom teori og praksis.

Kursstart i freestyle første halvår 2019:

Tirsdag 05.03.2019, kl 19:00-20:45, Rosenholm

Kurspåmelding
 1. Navn(*)
  Vi MÅ vite navnet ditt!
 2. Adresse
  Invalid Input
 3. Postnummer/-sted
  Invalid Input
 4. E-post(*)
  Ugyldig e-postadresse
 5. Telefon
  Invalid Input
 6. Mobiltlf.
  Invalid Input
 7. Hundens navn(*)
  Hundenavn mangler
 8. Hundens rase(*)
  Vi må få vite hunderase
 9. Hundens alder(*)
  Invalid Input
 10. Ønsket kurs(*)
  Vi må da få vite hvilket kurs du vil være med på!
 11. Ønsket kurssted(*)
  Invalid Input
 12. Tidligere kurs
  Invalid Input
 13. Spesielle problemer?
  Invalid Input
  Har hunden din spesielle problemer som vi bør være oppmerksom på? Beskriv det her.
 14. Hvordan fant du oss?(*)


  Velg et alternativ
 15. Invalid Input
 16. Bekreftelseskode
  Invalid Input