Utskrift

Grunnkurs

.

grunnkurs

Vi i Din Beste Venn har valgt å spesialisere oss på noe så normalt som familiehunden. Grunnen er såre enkel: Selv hunder som anskaffes for spesielle formål (jakt, gjeting, tjenestehund, konkurransehund, trekkhund etc.) er faktisk familiehunder det meste av tiden. Hensikten med grunnkurset er nettopp å skape gode vaner i hverdagen og fortsette tilvenningen til livets utfordringer.

Vi anbefaler at dere har gått på valpekurset først, men det er ingen forutsetning. Vi har heller ingen øvre aldersgrense. Er hunden din blitt gammel og gretten, bare kom med den! Kanskje er det mer liv i den enn du trodde? Alle hunder (dvs aller raser, og blandingsraser) er selvfølgelig hjertelig velkommen!

Hunden din kan begynne på grunnkurs når den er ferdig med valpekurset - eller om du ikke har gåt valpekurs - fra den er ca. 6 mnd. gammel. Rettelse; DU kan begynne på grunnkurs. . . Husk, det er først og fremst deg vi vil lære opp. Siden det ikke er meningen at du skal gå på kurs kontinuerlig, er en av våre viktigste oppgaver å motivere menneskene vi jobber med, slik at du fortsetter å jobbe med hunden din etter at siste kurskveld er over.

Kurset går over 10 ganger, 2 kvelder i uken. Dette inkluderer en innekveld uten hund, der vi prater om hund og hundeoppdragelse, det inkluderer en kveld med tog og tur i byen og det inkluderer en spor-dag i skogen.

Etter endt kurs vil deltagerne få et diplom som bekreftelse på deltagelse. Du vil også få et hefte som oppsummerer det vi har gjennomgått på innekvelden.

Grunnkurs kjører vi kontinuerlig - hvilke dager kurset går avhenger litt av hvor du øsnker å gå på kurs.

Kurspåmelding
 1. Navn(*)
  Vi MÅ vite navnet ditt!
 2. Adresse
  Invalid Input
 3. Postnummer/-sted
  Invalid Input
 4. E-post(*)
  Ugyldig e-postadresse
 5. Telefon
  Invalid Input
 6. Mobiltlf.
  Invalid Input
 7. Hundens navn(*)
  Hundenavn mangler
 8. Hundens rase(*)
  Vi må få vite hunderase
 9. Hundens alder(*)
  Invalid Input
 10. Ønsket kurs(*)
  Vi må da få vite hvilket kurs du vil være med på!
 11. Ønsket kurssted(*)
  Invalid Input
 12. Tidligere kurs
  Invalid Input
 13. Spesielle problemer?
  Invalid Input
  Har hunden din spesielle problemer som vi bør være oppmerksom på? Beskriv det her.
 14. Hvordan fant du oss?(*)


  Velg et alternativ
 15. Invalid Input
 16. Bekreftelseskode
  Invalid Input