Utskrift

Triksekurs

.

I god Din Beste Venn-ånd dette kurset - det er et bidrag til å inspirere deg til å gjøre varierte aktiviteter og å gi hunden varierte hverdager.

Her kan selvfølgelig absolutt alle være med, store og små, tykke og smale, unge og gamle, sure eller blide (her blir nemlig alle blide etterhvert uansett) -alle raser, eller ikke-raser....... da har vi vel ikke glemt noen?

....og så moro dette er!!!

Dette kurset gir deg også en god grunnmur om dere ønsker å prøve dere videre innenfor Kreativ lydighet eller Freestyle. 

 

På kurset går vi gjennom alternative innlæringsmetoder for å lære hunden oppgaver og øvelser på forskjellige måter. Vi vil jobbe med at hunden skal bli mer kreativ og tenke mer selv. På denne måten vil du få en mer tilfredsstilt hund, som også får gleden av å bruke hjernen sin.

 

Dette kurset er glimrende for de som vil glede hunden med en aktivitet som er utfordrende og morsom, ikke minst for de som vil lære mer om hund. Eksempler på triks er å sitte bamse, slalåm mellom bena (mange varianter), snurrer, hunden hopper over ben og armer, apport (apportere en pølse?), rygging, stå på to ben, stolpe, rulle rundt, spille død osv. Har du et triks du ønsker å lære, så foreslå det for instruktøren!

 

For de som ønsker å følge kurset kreativ lydighet til musikk vil vi anbefale at de går triksekurset først for å få enda større utbytte av det følgende kurset.

 

Av forkunnskaper kreves det at dere har et grunnleggende godt samarbeid og kontakt. Det anbefales å ha gått grunnkurs eller tilsvarende, men er ikke et krav. Passer fint å gå parallelt med VK1.

 

På kurset vil vi legge vekt på hvordan man legger det til rette for god trening og metoder, grunnleggende øvelser og oppgaver. Det vil bli lagt vekt på utvikling av både hund og fører.

Et av våre motto er; ha det moro med den hunden du har – så dette er nok en grunn til at kurset passer inn i kursporteføljen vår.

 

Triksekurset er for de som ønsker en morsom aktivitet med hunden, og la hunden lære å tenke selv. Det er utrolig gøy og inspirerende å se alt hva hundene kan forstå. Det er utrolig hva vi kan lære hunden! J

Å jobbe med triks vil ofte bidra til bedret kontakt mellom fører og hund, samt øke hundens motivasjon for trening og bidra til økt kreativitet.

 

Hovedmålet for kurset er å inspirere til og øke samarbeidet mellom hund og fører gjennom morsomme øvelser og positiv trening.

 

Varighet: Kurset går over 7 kvelder á 1,5 timer, èn kveld pr uke. Kurskveldene er lagt opp til at vi veksler mellom teori og praksis.

 

Vi starter kurs på Rosenholm tirsdag 27. februar 2018, kl 19:00 - ca  20:30

 

 

Kurspåmelding
 1. Navn(*)
  Vi MÅ vite navnet ditt!
 2. Adresse
  Invalid Input
 3. Postnummer/-sted
  Invalid Input
 4. E-post(*)
  Ugyldig e-postadresse
 5. Telefon
  Invalid Input
 6. Mobiltlf.
  Invalid Input
 7. Hundens navn(*)
  Hundenavn mangler
 8. Hundens rase(*)
  Vi må få vite hunderase
 9. Hundens alder(*)
  Invalid Input
 10. Ønsket kurs(*)
  Vi må da få vite hvilket kurs du vil være med på!
 11. Ønsket kurssted(*)
  Invalid Input
 12. Tidligere kurs
  Invalid Input
 13. Spesielle problemer?
  Invalid Input
  Har hunden din spesielle problemer som vi bør være oppmerksom på? Beskriv det her.
 14. Hvordan fant du oss?(*)


  Velg et alternativ
 15. Invalid Input