Utskrift

Triksekurs

.

I god Din Beste Venn-ånd er dette et bidrag til å inspirere deg til å gjøre varierte aktiviteter og å gi hunden variasjon i hverdager.

Hovedmålet for kurset er å bedre samarbeidet mellom hund og fører gjennom morsomme øvelser og positiv trening, som igjen vil inspirere til videre aktivisering av hunden.

På kurset går vi gjennom alternative innlæringsmetoder for å lære hunden oppgaver og øvelser på forskjellige måter. Vi vil jobbe med at hunden skal bli mer kreativ og å tenke mer selv. Dette vil bidra til at du vil få en mer tilfredsstilt og harmonisk hund, som også får gleden av mental stimuli.

Dette kurset er glimrende for de som vil glede hunden med en aktivitet som er utfordrende og morsom, ikke minst for de som vil lære mer om hund. Eksempler på triks vi går gjennom på kurset er å sitte bamse, slalåm mellom bena (mange varianter), snurrer, hunden hopper over ben og armer, rygging, stå på to ben, stolpe, rulle rundt, spille død, pot på fot osv. Har du et triks du ønsker å lære, så foreslå det for instruktøren! Om du allerede kan trikset vi går gjennom så tilpasser instruktøren en annen variant av trikset for deg og din hund, slik at du alltid skal få utfordringer og å lære noe nytt.

Kurset er bygd opp slik at vi veksler mellom teori og praksis i løpet av kurskvelden. Vi går grundig gjennom relevant teori som motivasjon, belønning og timing, for å få størst mulig utbytte av hundetreningen. På kurset har vi fokus på hvordan man legger til rette for god trening og metoder. Det blir lagt vekt på utvikling av både hund og fører.

Av forkunnskaper kreves det at dere har et grunnleggende godt samarbeid og kontakt. Det anbefales å ha gått grunnkurs eller tilsvarende, men er ikke et krav. Passer fint å gå parallelt med VK1. Dette kurset passer for alle raser og aldre.

Triksekurset gir deg en god grunnmur om du ønsker å prøve deg videre innenfor kreativ lydighet til musikk (freestyle og heelwork to music (HTM)). 

Triksekurset er for de som ønsker en morsom aktivitet med hunden, og la hunden lære å tenke selv. Det er veldig gøy og inspirerende å se alt hva hundene kan forstå. Det er utrolig hva vi kan lære hunden! Å jobbe med triks vil ofte bidra til bedret kontakt mellom fører og hund, samt øke hundens motivasjon for trening og bidra til økt kreativitet.

Varighet: Kurset går over 7 kvelder á 1,5 timer, èn kveld pr uke. Kurskveldene er lagt opp til at vi veksler mellom teori og praksis.

Kursstart i triksekurs første halvår 2019:

Tirsdag 08.01.2019, kl 19:00-20:30, Rosenholm
Torsdag 28.02.2019, kl 19:00-20:30, Rosenholm

 

 

Kurspåmelding
 1. Navn(*)
  Vi MÅ vite navnet ditt!
 2. Adresse
  Invalid Input
 3. Postnummer/-sted
  Invalid Input
 4. E-post(*)
  Ugyldig e-postadresse
 5. Telefon
  Invalid Input
 6. Mobiltlf.
  Invalid Input
 7. Hundens navn(*)
  Hundenavn mangler
 8. Hundens rase(*)
  Vi må få vite hunderase
 9. Hundens alder(*)
  Invalid Input
 10. Ønsket kurs(*)
  Vi må da få vite hvilket kurs du vil være med på!
 11. Ønsket kurssted(*)
  Invalid Input
 12. Tidligere kurs
  Invalid Input
 13. Spesielle problemer?
  Invalid Input
  Har hunden din spesielle problemer som vi bør være oppmerksom på? Beskriv det her.
 14. Hvordan fant du oss?(*)


  Velg et alternativ
 15. Invalid Input
 16. Bekreftelseskode
  Invalid Input