Utskrift

Valpekurs

.

kurs_valp

Er du førstegangs hundeeier? Er er det første gang du har hovedansvaret for hunden? Eller er det lenge siden du sist hadde valp? På valpekurset lærer du å unngå de typiske nybegynnerfeilene. Du sikrer hunden din mange positive førstegangsopplevelser, du får startet sosialisering både med andre hunder, mennesker og ikke minst miljø. Du får motivasjon til å oppdra hunden din riktig og grundig mens den er på sitt mest lærevillige, mens den er lettest å håndtere rent fysisk. På valpekurset passer vi også på å legge forholdene til rette for senere trening. Det å bygge opp forskjellige motivasjonsformer (forsterkere) er en del av dette.

Valpekurset er for hunder opptil ca 6 mnd, selv om vi i spesielle tilfeller også har hatt godt voksne hunder på valpekurs.

Hele familien må gjerne være med på kurset, ja vi oppfordrer egentlig til det! Det er viktig at hunden hører på alle i familien og det er viktig at hele familien lærer hvordan de skal trene slik at det blir mest mulig konsekvent for hunden i hverdagen.

Vi er blitt svært opptatt av miljøtrening og at dette gjøres i kontrollerte omgivelser - allerede i løpet av valpekurset vil vi derfor trene litt i uvante omgivelser og med uvante forstyrrelser. Vi gjør dette for å legge grunnlaget for at du skal få en harmonisk og veltilpasset familiehund.

Valpekurset går over 10 ganger, 2 kvelder i uken. Kurset inneholder en innekveld uten hund, en kveld hos en dyreklinikk der valpen får en gratis gjennomgang av veterinær, en aktivitetsdag der vi prøver å inspirere til alternative aktiviteter med hunden og resten av kveldene er på treningsplassen.

Etter endt kurs vil deltagerne få et diplom som bekreftelse på deltagelse. Du vil også få et hefte som oppsummerer det vi har gjennomgått på innekvelden.

Valpekurs kjøres kontinuerlig, hvilke dager kurset går vil variere avhengig av hvor du deltar.

Påmelding:

Kurspåmelding
 1. Navn(*)
  Vi MÅ vite navnet ditt!
 2. Adresse
  Invalid Input
 3. Postnummer/-sted
  Invalid Input
 4. E-post(*)
  Ugyldig e-postadresse
 5. Telefon
  Invalid Input
 6. Mobiltlf.
  Invalid Input
 7. Hundens navn(*)
  Hundenavn mangler
 8. Hundens rase(*)
  Vi må få vite hunderase
 9. Hundens alder(*)
  Invalid Input
 10. Ønsket kurs(*)
  Vi må da få vite hvilket kurs du vil være med på!
 11. Ønsket kurssted(*)
  Invalid Input
 12. Tidligere kurs
  Invalid Input
 13. Spesielle problemer?
  Invalid Input
  Har hunden din spesielle problemer som vi bør være oppmerksom på? Beskriv det her.
 14. Hvordan fant du oss?(*)


  Velg et alternativ
 15. Invalid Input
 16. Bekreftelseskode
  Invalid Input