Utskrift

Om oss

.

Vår visjon:
Din Beste Venn skal bidra til at flere hunder får det bedre i Norge. Dette skal vi gjøre ved å hjelpe hundeeiere med å gjøre hundene til gode samfunnsborgere ved bruk av positiv forsterkning som bærende treningfilosofi og ved å inspirere til variert aktivitet i hverdagen.

Din Beste Venn er et totalkonsept bygget på seriøsitet og kvalitet i alle ledd.

 Vi ønsker å gi familiehunden og familiehundeieren (altså familien) best mulig hjelp på alle nivåer innenfor opplæring, samhold, respekt, gjensidig glede og utstyr. For å gjøre dette mulig har vi inngått samarbeid med flere partnere innenfor hund, dette er partnere som er kvalitetssikret mot våre kvalitetskrav, både når det gjelder faglig kunnskap, moral og forretningsetikk. Vi har nå partnere innenfor hundelufting, hundemassasje, hundepass, kennel, veterinærer og hundeklubb for videre trening. Vi knytter stadig til oss nye partnere der vi mener vårt konsept mangler noe og der vi finner aktører som tilfredsstiller våre krav.

Gjennom butikken og nettsidene våre tilbyr vi flere tjenester for deg som vil ta godt vare på akkurat din beste venn

  • Valpekurs, grunnkurs, videregående kurs, bronsemerkekurs, agilitykurs, sporkurs, Barn med Hund-kurs, freestylekurs, kurs i Rallylydighet etc. Se under kurs for komplett oversikt
  • Hundepensjon i private hjem