her kan du lese om vårt agilitykurs og melde deg på nederst på siden

Dette er først og fremst for at dere selv skal få mest mulig ut av kurset.

- Agility passer for alle hunder - både store og små! Men hunden må være frisk for å delta, da agility er en svært fysisk sport for hunden.

- Passer for hele familien! Men alle kan ikke gå samtidig da ;-)


Ta på deg joggeskoene og bli med på hopp og sprett, og mye moro hele helgen!

Kurset går over en helg.
Teori fredag (klokken 19.00 - 21.00), og praksis lørdag og søndag (klokken 10.00 til ca. 15.00 avhengig av antall kursdeltakere).

Kurset koster kr. 1850,- 

agilitykurs

(nybegynner - klemmetsrud)

Nybegynnerkurset vårt i agility er et helgekurs for deg som ønsker en innføring i agility.

Dette kurset fokuserer mest på det vi kaller på hinderinnlæring, som vil si at vi jobber mest med å lære hunden at hindrene ikke er farlige og at det er trygt å forsere dem og vi lærer dem å forsere hindrene slik de skal forseres i henhold til regelverket (det kan f.eks være å hoppe over og ikke krype under, gå igjennom og ikke rundt, løpe helt hele hinderet  og ikke hoppe av for tidlig, osv) og vi jobber med det vi kaller grunntrening (det å ha kontroll på hunden i banen, tips til hvordan trene på felter, mengdetrening på vippe osv)

Agilitykurset er et av kursene i aktiviseringsgruupen vår.
Kurset er midt i blinken for alle som ønsker å ha det gøy sammen med hunden sin og samtidig gi hunden super aktivisering samtidig.

Hvem passer kurset for?
Hunden må bør være ca. 12 måneder eller mer. Dette skyldes at hunden bør være ferdig utvokst før de begynner. Agility er ganske belastende for hundens skjelett og muskulatur.
Det er stor forskjell på når hunder er ferdig utvokst og det er avhengig både av rase og størrelse. Det  kan derfor være greit å ta kontakt med oss dersom du er i tvil. På kurset vil vi tilpasse høyden på hinder, fart, antall repetisjoner etc. slik at hunden ikke påføres unødvendig belastning.
- Hunden bør ha lydighet på Videregående 1 - nivå eller tilsvarende, dvs at den bør ha grunnleggende ferdigheter som innkalling, sitt og bli og kontakt med eier. (hunden skal jo være løs når den trener i banen)


Hvem kan delta på agilitykurs?


Hunder eldre enn 12 mnd – som har brukbar lydighet

Alle typer hunder

Alle størrelser

Alle typer mennesker (fordel å kunne løpe litt)

Hele familien

Hva gir kurset?


En hund som kan forsere agilityhindre

Gode tips til videre trening med hunden

Inspirasjon til å fortsette med å gi hunden varierte hverdager

Masse gøy og moro og mye latter

Kvalitetstid med hunden din!

velkommen på kurs