her kan du lese om vårt kurs i freestyle og melde deg på nederst på siden

freestylekurs

(rosenholm)

Freestylekurset er det tredje kurset i rekken av de kreative kursene hos Din Beste Venn. Dette kurset er derfor for de som er litt «bitt av basillen» og ønsker å lære mer om hundesporten freestyle, triks og koreografi.
Kurset passer både for de som ønsker å konkurrere i grenen, for de som ønsker å holde oppvisninger, eller for de som bare ønsker å trene videre med triks og kreativitet sammen med hunden sin.
Gøy har vi det uansett!

Hovedmålet for kurset er å bedre samarbeidet mellom hund og fører gjennom morsomme øvelser og positiv trening, som igjen vil inspirere til videre aktivisering av hunden.

Freestyle er en relativt ny hundesport i Norge, som går ut på å sette sammen et fritt lydighetsprogram med triks til musikk. Dette er en fascinerende blanding av lydighet, kreativitet og musikk. Programmet skal vise ekvipasjenes samarbeid og gledesfylte relasjon, og skal utgjøre en spennende og kreativ oppvisning som er underholdene for så vel publikum som for fører og hund.

Freestyle er en hundesport som passer alle hunderaser og førere i alle aldre. Eventuelle begrensninger for hund eller fører kan man ta hensyn til i sitt egenkomponert koreografi. Ett av våre motto er; ha det moro med den hunden du har – så dette er nok en grunn til at kurset passer inn i kursporteføljen vår.
På kurset vektlegger vi gode og forskjellige treningsmetoder. Vi vil blant annet lære inn øvelser ved hjelp av target stick og musematte. På freestylekurset bygger vi på de grunnleggende øvelsene fra de foregående kursene, lærer inn nye og vanskeligere momenter, jobber på avstand, jobber med hvordan man finner rett musikk og koreograferer til musikken.

Vi vil jobbe med rekvisitter, konkurransetrening og miljøtrening ved at vi variere kurssted. Det vil bli lagt vekt på utvikling av både hund og fører. Dersom en ekvipasje allerede kan noen av øvelsene som vil bli gjennomgått, vil det bli tilrettelagt for andre momenter. Ikke minst vil vi ha det gøy sammen med hunden, og fortsette å bygge videre på det gode samarbeidet mellom hund og fører.

Freestyle er for de som enten ønsker en annerledes aktivitet sammen med hunden sin eller for de som ønsker en avveksling til vanlig lydighet, eller rett og slett en alternativ aktiviseringsform for hunden.

Freestyletrening vil ofte bidra til bedret kontakt mellom fører og hund, samt øke hundens motivasjon for trening og bidra til økt kreativitet.
Dette er en aktivitet som passer alle raser og aldre på hunden, samt at det passer for alle familiemedlemmene.

De som ønsker å konkurrere innenfor freestyle, eller de som bare vil ha det gøy med hunden og utforske denne hundesporten.


Varighet: Kurset går over 6 kvelder á 1,75 time, èn kveld pr uke. Kurskveldene er lagt opp til at vi veksler mellom teori og praksis. Kurset koster kr 1850,-

Hvem kan delta på kurs i freestyle?


Alle hunder som har gått kurs i kreativ lydighet til musikk, eller tilsvarende

De som allerede har et grunnleggende godt samarbeid og kontakt

Alle raser i alle aldre og størrelser

De som ønsker å lære mer om kreativ hundetrening

Alle typer mennesker, alle aldre

Hva gir kurset?


Glede og motivasjon for videre trening med hund

Økt kunnskap om kreativ hundetrening

En «verktøykasse» for varierte innlæringsmetoder

En grunnleggende innføring i freestyle – gjør deg konkurranseklar?

velkommen på kurs