her kan du lese om vårt noseworkkurs og melde deg på nederst på siden

noseworkkurs

(introkurs)

Nosework er en morsom aktivitet for både hund og eier. Som navnet tilsier er det nesearbeid og hunder liker å bruke nesen sin! I nosework jobber hunden med søk etter spesifike dufter i forskjellige miljøer. Treningsformen passer for ALLE hunder i alle aldre og er en flott måte å aktivisere hunden på dens egne premisser i hundens eget tempo. Det er enkelt å komme i gang og ingen forkunnskaper eller spesielt utstyr nødvendig.

Fra sin spede begynnelse som aktivisering av hunder i omplasseringssentre i USA, har sporten spredt seg til store deler av verden som konkurransesport, men det viktigste er at det er en morsom måte å aktivisere familiehunden på. Det er dessuten en fin treningsform for reaktive hunder og gir mestring og bygger selvtillit. Nosework kan trenes hvor som helst, når som helst!

På et nosework introkurs vil man lære de grunnleggende metodene for nosework, hvordan lese hunden (egen og andres) i søket og få nødvendige kunnskaper til å fortsette treningen på egenhånd.

Kurset holdes hovedsaklig innedørs og vi jobber med en og en hund av gangen. Lokalet har store uteområder og god plass til å parkere bilen som hundene venter i.


Kurset settes opp en helg og tar max 6 deltakere.

Lørdag 10:00-ca 15:00 og søndag 10:00-ca. 15:00

Kurset koster kr. 1850,-

Kurset holdes i Røde Kors-huset på Kolbotn, Holterveien 2.

Hvem kan delta på noseworkkurs?


Hunder av alle typer og størrelser.

Alle type mennesker.

Anbefalt minimumsalder på kurs 9 måneder (pga lange kursdager). Ingen maksimumsalder, man KAN lære en gammel hund nye triks.

Gi beskjed ved påmelding om spesielle atferdsutfordringer.

Hva gir kurset?


Du og hunden din lærer grunnleggende nosework-metoder.

Du lærer å lese hunden din i søk.

Nødvendige kunnskaper for å forsette å trene på egenhånd.

Morsom måte å aktivisere hunden din på.

Hunden får bruke nesa si og gjøre det den elsker mest.

velkommen på kurs